NEA σε τιτλους

6/ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ticker-posts

ΣΟΚ-Η Δήμαρχος Χαλκίδας και ο Λογιστής-Αντιδήμαρχος γνώριζαν την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας

 


 Σοκ στην τοπική κοινωνία της Χαλκίδας έχει προκαλέσει η είδηση για το κύκλωμα των εφοριακών στην Δ.Ο.Υ  Χαλκίδας

Η σύλληψη της διευθυντρίας της Δ.Ο.Υ  Χαλκίδας τους έχει μετατρέψει όλους σε υπόπτους, πιθανότατα διότι ήταν κοινό μυστικό πως εάν γνωρίζεις το κατάλληλο άνθρωπο θα γλίτωνες τον έλεγχο της εφορίας και θα κράταγες την παράνομη περιουσία σου που κέρδισες εκμεταλλευόμενος το χάος και τις «αστοχίες» της διοικούσας αρχής.

Οι ερευνητές του evialive.gr έψαξαν τα ψηφιακά αποτυπώματα από χιλιάδες βίντεο που έχουν δημοσιευθεί στο ιντερνέτ παλιότερα και ανακάλυψαν πως υπάρχουν  βίντεο και φωτογραφίες με την Δήμαρχο Χαλκιδαίων , τον Αντιδήμαρχο – Λογιστή του συνδέσμου της Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε και την φερόμενη σαν εγκέφαλο του κυκλώματος των εφοριακών στην Δ.Ο.Υ  Χαλκίδας

Όπως θα δείτε οι ίδιοι το παρόν είχε δώσει και ο σημερινός Υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Αυτιάς, και άλλοι πολιτικοί και στελέχη της περιφέρειας Στέρεας Ελλάδος από τον ίδιο πολιτικό χώρο.




Όπως δήλωσε ο δικηγόρος   της Διευθύντριας της Δ.Ο.Υ  Χαλκίδας κ. Θανάσης Τάρτης σήμερα Παρασκευή 24-5-2024 θα κριθεί εάν οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι φυγής, τέλεσης ομοειδών αδικημάτων

Το evialive.gr ρώτησε τις πηγές του στην Αστυνομία και την Εισαγγελία Χαλκίδας και έμαθε πως βρέθηκαν και άλλοι εφοριακοί. Συγκεκριμένα:

Διενεργήθηκαν 81 έλεγχοι για περιουσιακή κατάσταση, εκ των οποίων 9 υπάλληλοι βρέθηκαν με «αδικαιολόγητη» περιουσία

Διενεργήθηκαν 82 έλεγχοι για ποινικά αδικήματα και πειθαρχικά παραπτώματα, από τα οποία προέκυψαν 17 υπάλληλοι με ποινικά αδικήματα και 52 υπάλληλοι με πειθαρχικά παραπτώματα. 7 υπάλληλοι για διαφθορά, 6 υπάλληλοι σε εκκρεμότητα και 1 «αθωώθηκε»

Τέλος, έχουν σημειωθεί 274 καταγγελίες για ποινικά και πειθαρχικά παραπτώματα, εκ των οποίων εξετάστηκαν οι 259 και 221 καταγγελίες έχουν προωθηθεί για περαιτέρω εξέταση.

 Απορία έχουμε όλοι προς τον κ. Πρωθυπουργό Κωσταντίνο Μητσοτάκη εάν γνωρίζει τις διασυνδέσεις με την εγκληματική οργάνωση της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, της Δημάρχου Χαλκιδαίων (που όπως έχει δηλώσει η ίδια θέλει να γίνει υπουργός), και τι πρωτοβουλίες έχει λάβει για να αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση

 

Τα παραμάγαζα αυτών που θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου στην Χαλκίδα μας, έχουν φτάσει στα άκρα τον απλό λαό που από την μία μαθαίνει πως 9 υπάλληλοι βρέθηκαν με «αδικαιολόγητη» περιουσία και από την άλλη ο Δήμος (Γραφείο πρόνοια)  κόβει το ΚΕΑ σε 300 άτομα και δεν «κουνιέται φύλλο»


Δείτε και το βίντεο που βρήκαμε από άλλη ιστοσελίδα με τον σημερινό Υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γιώργο Αυτιάς να απευθύνεται με σεβασμό και τιμή προς την  φερόμενη   εγκέφαλο του κυκλώματος των εφοριακών στην Δ.Ο.Υ  Χαλκίδας

 



Για το EviaLive.gr

Καλούπης Πέτρος Ευάγγελος